Tomi

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina.

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin  "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Tomi on valmistunut klassisen kitaransoiton opettajaksi Turun taideakatemiasta 2003. Hänen kitaransoiton opettajia olivat Risto Vuorinen, Timo Korhonen ja Ismo Eskelinen. Tomin kiinnostus fingerstyle kitaransoittoon alkoi australialaisen kitaravirtuoosin, Tommy Emmanuelin innoittamana.

Courses by this teacher

Name Level Release Date
Kappaleitten Opiskelu - Premiumtaso 20-09-2017
Kitarakoulu - Taso 1 20-09-2017
Kappaleitten Opiskelu - Perustaso 20-09-2017

Ilmainen jäsenyys ja 297 euron kitarakurssi

Ilmainen kitarakurssi netissä. Kymmeniä video-oppitunteja. Lisäksi ilmainen premium-materiaali vuoden 2017 loppuun.

Aika: Elinikäinen
Hinta: Ilmainen

Kurssit

  • Kitarakoulu - Taso 1

    Suomenkielinen kitarakoulu netissä. Kurssilla painotetaan musiikin ymmärtämistä ilman nuottikuvaa. Taso 1 sisältää 105 oppituntivideota ja soveltuu myös teknisesti taitavalle soittajalle, jolta on jäänyt korvakuulolta soittaminen vähemmälle. Täysin aloittelijalle vinkkejä virittämiseen, kitaran hankintaan Duuriasteikon harjoittelua Melodiasoittoa Säestystä Bassokulkuja Basso- ja sointumelodioita Tunnettuja riffejä Alun kappaleet ovat helppoja sävelmiä lyhyine rakenteineen. Tämä auttaa melodiatajun ja korvakuulosoiton kehittämisessä. 

  • Kappaleitten Opiskelu - Perustaso

    Kitarakoulu.comin yksi suurimmista tavoitteista on opettaa kappaleita alusta loppuun. Täällä voit opiskella suomalaisia sävellyksiä leirinuotioversioina, tai haastavammin soolokitarasovituksina. Tavoitteena on opastaa eri tasoiset soittajat soittamaan jokainen kappale kykyjen mukaan. Kappaleitten opiskelu perustasolla tarkoittaa uutta opiskeltavaa kappaletta joka kuukausi. Jos tuntuu siltä että haluaisit lisää vaihtoehtoja kappaleitten opiskeluun: tsekkaa Premium jäsenyys johon sisältyy viikottaiset uudet kappaleet ja spesiaaleja lisäkursseja.

  • Kappaleitten Opiskelu - Premiumtaso

    Kitarakoulu.comin yksi suurimmista tavoitteista on opettaa kappaleita alusta loppuun. Täällä voit opiskella suomalaisia sävellyksiä leirinuotioversioina, tai haastavammin soolokitarasovituksina. Tavoitteena on opastaa eri tasoiset soittajat soittamaan jokainen kappale kykyjen mukaan. Premium jäsenyys sisältää viikottaiset uudet kappaleet ja spesiaaleja lisäkursseja.

Kirjaudu/Rekisteröidy

Kirjaudu

Kitarakoulu.com 2018 © All rights Reserved.